Sms klub

Koje pogodnosti imaju korisnici OFFICE SHOES SMS KLUBA?
- Prilikom učlanjenja u Office Shoes SMS klub kupac ostvaruje jednokratno pravo na popust od 5% u odnosu na trenutnu cijenu ,za kupovinu modela.
- Uvijek ćete prvi saznati za nove kolekcije ili nastupajuće akcije i sniženja;
- Članstvo u klubu je besplatno.

Kako pristupiti SMS klubu?
Ukoliko želite da pristupite Office Shoes SMS klubu potrebno je da popunite pristupnicu u maloprodajnom objektu ili na našoj Web Shop stranici.
Potpisivanjem pristupnice ili popunjavanjem podataka na Office Shoes Web Shop stranici i klikom na dugme “PRISTUPI” saglasni ste da postajete član Office Shoes SMS kluba i dajete garanciju za tačnost podataka koje ostavljate prilikom popunjavanja pristupnice.

Korisnici Office Shoes SMS kluba su potpisivanjem pristupnice ili pristupanjem SMS klubu putem Office Shoes Web Shop stranice postali saglasni sa uslovima i pristali da primaju promotivne i informativne Office Shoes materijale i poruke.
Korisnik Office Shoes SMS kluba u svim promotivnim porukama koje prima ima mogućnost da opozove datu saglasnost.
Office Shoes BH d.o.o će podatke koje je dao korisnik Office Shoes SMS kluba koristiti u svrhu informisanja potrošača i slanja promotivnih materijala, kao i davanje dodatnih benefita i pogodnosti.

Svaka promotivna i informativna poruka koju članovi SMS kluba dobiju od Office Shoes-a je besplatna.

Uslovi realizacije u maloprodajnom objektu:
Prilikom pristupanja Office Shoes SMS klubu u maloprodajnom objektu kupac ostvaruje jednokratno pravo na popust od 5% u odnosu na trenutnu cijenu, za kupovinu modela.
Ukoliko kupac ne iskoristi navedeni popust prilikom pristupanja sms klubu isti može iskoristiti u bilo kom momentu uz priložen kupon sa pristupnice.

Uslovi realizacije prilikom kupovine na Office Shoes Web Shop-u:
Prilikom pristupanja Office Shoes SMS klubu kupac ostvaruje jednokratno pravo na popust od 5% u odnosu na trenutnu cijenu, za kupovinu modela.

Prilikom kupovine na Office Shoes Web Shop stranici nakon dodavanja proizvoda u korpu potrebno je da štiklirate kvadratić: ”Želim pristupiti SMS klubu”, nakon čega će Vam se otvoriti novo polje za unos Vaših podataka sa kojim pristupate u SMS klub.
Nakon klika na dugme ”PRISTUPI” na elektronsku adresu sa kojom pristupate SMS klubu ćete primiti e-mail sa promo kodom koji je potrebno da unesete u polje ”Imam promo kod“.
U slučaju unosa netačnog sms klub promo koda u polje ”Imam promo kod” na stranici Office Shoes Web Shop-a će biti prikazana greška i popust neće biti obračunat.
Ukoliko je Vaš kod validan, popust na osnovu SMS klub Promo Kod-a se automatski uračunava i biće jasno prikazan u korpi.
Sms klub Promo kod se može iskoristiti samo za jednu kupovinu.Vremensko važenje Promo koda je 100 dana od dana izdavanja Promo koda.
Prilikom online kupovine može se iskoristiti samo jedan promo kod po narudžbi. Nije moguće kombinovati i sabirati više promo kodova za jednu kupovinu.
U slučaju da kupac kreira narudžbu u Web Shop-u i tom prilikom iskoristi sms klub promo kod, a naknadno odustane od narudžbe, jedinstveni sms klub promo kod neće moći da iskoristi za drugu narudžbu.
Za kupovinu na Web Shop-u - popust na osnovu sms klub promo koda se ne odnosi na poštarinu.

X