PLAĆANJE KARTICAMA

Narudžbe možete platiti u trenutku kupovine na Web Shop-u platnim karticama: Visa, MasterCard ili Maestro.
Na stranici za unos podataka, neophodno je da:

• Odaberete način plaćanja: Karticom (Monri)
• Popunite tražene podatke

 

Nakon što potvrdite narudžbu bićete preusmjereni na stranicu za plaćanje UniCredit Bank i Monri Payments – Payment Service Provider, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspješna bićete vraćeni na Office Shoes Web Shop stranicu sa obavještenjem da je plaćanje uspješno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspjelo, bićete vraćeni na Office Shoes Web Shop stranicu sa informacijom o neuspjelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje.

 

Na ovoj stranici neophodno je da unesete sljedeće podatke: vrsta kartice, broj kartice, CVC2/CVV2 kod, te mjesec i godina isteka kartice.

 

Sva plaćanja će biti obavljena u konvertibilnim markama. Pri zaduživanju Vaše kartice iznos koji je naznačen na Web Shop-u se konvertuje u Vašu lokalnu valutu prema kursu koji primjenjuju operatori kreditnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u cijeni koja je naplaćena, u odnosu na cijenu koja je iskazana na Web Shop-u.
Prilikom unošenja podataka o kartici tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Office Shoes ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć prilikom kupovine kontaktirajte Office Shoes korisničku podršku putem e-mail-a na: webshop@officeshoes.ba ili putem telefona na: +38733570830.


Želimo Vam prijatnu i sigurnu kupovinu!

X